top of page
warmia_ciemne_tło.png

SPECJALNA OFERTA!
Jeśli szukasz lokalu na zorganizowanie przyjęcia w Olsztynie, to Restauracja Warmia będzie idealnym miejscem!

Organizujemy: chrzciny, komunie, wesela, spotkania firmowe, urodziny, imieniny oraz wiele innych wydarzeń.

 

   

 

 


Wymarzone przyjęcie w pięknym otoczeniu, w szykownej sali nad samym brzegiem jeziora Ukiel, a może w sali na wodzie w stylu stodoły? 


Organizujemy wesela i różne przyjęcia, zawsze na zasadzie wyłączności w okresie jesienno zimowym nasza restauracja stawia na przyjęcia zamknięte dopasowane do Państwa potrzeb. Nasze ceny obejmują wynajem obiektu, wystawne przyjęcie nad jeziorem dla dużej liczby gości, jak i kameralne, klimatyczne przyjęcie zawsze z salą na wyłączność.
Polecamy atrakcje dodatkowe: tort weselny, stacje live cooking, indyczki serwowane na płonąco, fontanna czekoladowa z owocami, pokazy barmańskie, degustacje win z całego świata.

 

- SALA BANKIETOWA NA WODZIE (max 150 osób) 

- SALA RESTAURACYJNA (max 50 osób) z widokiem na jezioro

Informacje ogólne:  

  • Przyjęcie nocne może być zorganizowane dla minimum 20 osób dorosłych.

  • Przy rezerwacji oferty przyjęcia nocnego zapewniamy salę na wyłączność.

  • Przyjęcie może trwać maksymalnie do godziny 02:00.

Zapraszamy do kontaktu 739-977-287 oraz do zobaczenia lokalu ul. Żeglarska 6 w Olsztynie!

Wybierz ofertę poniżej, kliknij i sprawdź ją w formacie PDF*

PRZYGOTUJEMY SPECJALNE MENU

 DOSTOSOWUJĄC JE ZARÓWNO DO TWOJEGO BUDŻETU JAK I WYMAGAŃ 

Dla firm

      Restauracja Warmia to świetna alternatywa na imprezę integracyjną, przyjęcie plenerowe czy konferencje firmową Organizujemy: Przyjęcia typu grill party na tarasach restauracji z widokiem na jezioro Ukiel, Rejs motorówką bez uprawnień lub żaglówką, Koncerty i muzykę na żywo, Całodzienne konferencje w pięknych okolicznościach przyrody Ogniska nad brzegiem jeziora, Każde przyjęcie dostosowujemy do indywidualnych potrzeb i oczekiwań firm oraz naszych klientów.
Zapytania ofertowe prosimy kierować pod numerem: 739-977-28

Informacje o szefie kuchni: Informacje o szefie kuchni
bottom of page